Heb je iets te vieren?

Wil jij iets unieks doen voor jouw feest? Dan ben je bij Verjaardags DJ aan het juiste adres! Het vinden van de juiste DJ voor jouw verjaardag, bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest, buurtfeest of misschien wel kinderfeestje kan een behoorlijke uitdaging zijn. Onze DJ’s hebben hun krachten gebundeld en inmiddels al vele feesten mogen verzorgen. Binnen ons veelzijdige team vind je dan ook gegarandeerd een DJ die je precies datgene kan bieden waarnaar je op zoek bent.

Ons Verhaal

Verjaardags DJ kwam tot stand op initiatief van Maikel Hulsman. Hij besloot zijn passie voor het dj-werk en zijn vele contacten in de branche te bundelen. Wat dat heeft opgeleverd? Een team van dj’s boordevol dynamiek, liefde voor muziek én voor het leven. Het organiseren van een show kun je aan Verjaardags DJ dan ook wel overlaten. In 2005 verzorgden wij onze eerste allround drive-in show. Nu, vele jaren later, kunnen we nog steeds niet genoeg krijgen van wat we doen.

    Waarom kiezen voor Verjaardags DJ?

Voor elk evenement

Wij verzorgen dj shows op verjaardagen, jubileums, bruiloften, bedrijfsfeesten, buurtfeesten, kinderfeesten en alle andere feestjes die je je maar kunt bedenken.

 Een persoonlijke aanpak:

Bij ons bent u geen nummertje. Wij streven naar een persoonlijke band met elke klant, waarbij uw behoeften, wensen en visie centraal staan.

Zekerheid:

Wij hechten waarde aan heldere afspraken en garanderen altijd naleving. Je kunt op ons rekenen voor betrouwbare en transparante dienstverlening.

Concurrerende prijzen:

We streven ernaar om onze diensten toegankelijk te maken voor iedereen die een geweldig evenement wil organiseren, zonder dat dit een zware last vormt voor je budget

Ongeëvenaarde sfeer :

Enthousiaste, ervaren dj’s die het net zo belangrijk als jij vinden dat het feest slaagt.

Wil je meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op. We vertellen je graag meer over wat we voor je kunnen betekenen.

 

Maak kennis met onze enthousiaste DJ’s

DJ Maik

Sfeermaker / Oprichter

DJ Ronnie

Sfeermaker / Mede-oprichter

DJ Corjan

Sfeermaker

DJ Richard

Sfeermaker

DJ Jurgen

Sfeermaker

DJ Peter

Sfeermaker

DJ Anton

Sfeermaker
Chat openen
Welkom bij Verjaardags DJ👋
Kunnen we je ergens meehelpen?