Party fotograaf voor jouw feest

Verjaardags DJ is dé partij wanneer je op zoek bent naar een professionele, enthousiaste dj voor je verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsfeest, buurtfeest of zelfs kinderfeestje. Wil je jouw evenement helemaal compleet maken? Kies dan ook voor een party fotograaf. Zo hoef je tijdens jouw feest niet zelf alle heuglijke momenten vast te leggen, maar kun je optimaal genieten van het moment zelf. Onze party fotografen zorgen er ondertussen voor dat je herinneringen worden vereeuwigd.

Onze party fotografen huur je in voor de duur van minimaal een uur. In de meeste gevallen verschijnt hij of zijn wanneer de sfeer er op het feest al goed in zit. Zo spat de feestvreugde maximaal van alle foto’s af. Natuurlijk kun je ons ook langer boeken. Verjaardags DJ gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden en jouw persoonlijke wensen.

De foto’s die onze party fotograaf op jouw feest hebt gemaakt, ontvang je binnen 14 dagen digitaal. Daarnaast is het mogelijk om deze ook op een USB stick te ontvangen. Zo kun je al je mooie herinneringen moeiteloos met al je gasten delen.

Wil je meer weten over onze werkwijze en tarieven? Klik dan op de button ‘Offerte Aanvragen’ om geheel vrijblijvend een offerte voor een party fotograaf van ons te ontvangen.

Chat openen
Welkom bij Verjaardags DJ👋
Kunnen we je ergens meehelpen?