DJ voor een ceremonie en receptie

Muziek speelt op iedere bruiloft een belangrijke rol. Tijdens de ceremonie doen zich verschillende momenten voor waarop muziek van pas komt. Denk bijvoorbeeld aan het moment waarop jij en je partner de trouwzaal binnenlopen. Of wanneer jullie de huwelijksakte tekenen. Met passende muziek van jullie voorkeur ontstaat de juiste sfeer.

Wij van Verjaardags DJ verzorgen muziek en licht op verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubileums en meer. Ook op het gebied van bruiloften hebben wij jarenlange ervaring. Daardoor weten we wat er nodig is om jullie grote dag vlekkeloos te laten verlopen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een professionele dj voor jullie ceremonie en receptie, inclusief geluids- en lichtinstallatie.

Ook na de ceremonie blijft muziek voor de juiste ambiance zorgen. Onze dj’s denken graag met je mee om zo de meest sfeervolle receptie te creëren. Terwijl iedereen onder het genot van een drankje nageniet en napraat over de prachtige ceremonie, zorgt onze dj voor recepties en ceremonies voor de juiste klanken. Een betere aanvulling kunnen we ons niet bedenken.

Onze dj brengt alle benodigde apparatuur mee

Kies je bij Verjaardags DJ voor een dj voor jullie ceremonie en receptie? Dan kies je behalve voor een ervaren dj met de beste muziek voor deze gelegenheden voor een pakket dat ook het volgende omvat:

– Mengpaneel met aansluiting voor een mp3-speler, tablet of telefoon
– 2 speakers op statief
– Draadloze microfoon (inclusief back-up) voor de zang van een artiest of het spreken van een ambtenaar

Wil je meer weten over wat Verjaardags DJ voor je kan betekenen? Door op de button ‘Offerte Aanvragen’ te klikken, kun je geheel vrijblijvend een offerte voor een dj voor jullie receptie en ceremonie aanvragen

Chat openen
Welkom bij Verjaardags DJ👋
Kunnen we je ergens meehelpen?