Silent Disco DJ huren!

Een Silent Disco huren bij Verjaardags DJ voor thuis of voor op een groot evenement. Wij helpen je graag verder om van de gelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken. Onze lichtgevende draadloze RGB LED-koptelefoons zijn uitgerust met 3 kanalen. Bezoekers kunnen zelf op de koptelefoon de muziek wisselen. Met drie kanalen is het mogelijk om drie verschillende soorten muziek op één evenement te beluisteren. Zo is er voor ieder wat wils! Geen speakers of versterkers nodig, en ook geen herrie met de buren. Jouw eigen fotogenieke evenement en een bijzondere beleving voor jouw bezoekers.

Hoe gaat zo’n stille disco in z’n werk?

Met één van onze doe-het-zelf pakketten organiseer je heel eenvoudig je eigen Silent Disco. Je huurt bij ons de zenders, de koptelefoons en de benodigde bekabeling voor jouw Silent Disco. Voor de muziek zorg je zelf. Bijvoorbeeld met laptops en afspeellijsten, of misschien wel met professionele Silent Disco DJ’s. Wellicht wil je jouw bezoekers de vrije hand geven met een verzoekjes kanaal? Het kan allemaal!

Inbegrepen:

– Aantal koptelefoons waarvoor je gekozen hebt
– Aantal zenders waarvoor je gekozen hebt
– Oplader(s) voor alle koptelefoons
– Audiobekabeling om zender te koppelen aan geluidsbron:
– RCA/RCA kabel (tulp)
– RCA/mini-jack kabel

Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Als je die invult krijg je van ons zo spoedig mogelijk een geheel vrijblijvende offerte opgestuurd. Vind je dat allemaal te veel werk? Stuur ons dan lekker een mailtje, of bel ons even op!

Chat openen
Welkom bij Verjaardags DJ👋
Kunnen we je ergens meehelpen?