Wat onze klanten zeggen

Bij Verjaardags DJ hechten we veel waarde aan jouw mening. Lees wat anderen te zeggen hebben en voeg jouw stem toe. Jouw ervaring is van onschatbare waarde en helpt ons continu te verbeteren. 

DJ’s voor een Top feest

23 april 2024

Wat een super feest was het afgelopen zaterdag. De DJ heeft helemaal gedraaid wat onze zoon gevraagd had. Hij vierde zijn 18 verjaardag met zijn vrienden.

Een aanrader om een dj voor jouw feest te boeken. Je hebt lekkere muziek, mooie lichtshow en geen omkijken verder. Een aanrader.

Carola Poetsma

60ste verjaardag

24 december 2023

Gisteravond superleuk feest gehad met dank aan de DJ. Alles wat gevraagd werd speelde hij en ook wat ik van tevoren had aangegeven. Maakt de avond compleet en de sfeer was super. Geen pauzes want dan is de loop er zo uit.

jacqueline

Wat een fantastisch feest!

5 december 2023

Ik heb genoten van een onvergetelijke avond! De DJ bracht niet alleen geweldige muziek, maar hij maakte van de avond in een onvergetelijke ervaring. Wat een schat van een man. De dj booth was visueel prachtig met kleurrijke verlichting en coole discoballen die de sfeer versterkten.

Wat ik vooral waardeerde, was het gemak waarmee ik licht, geluid en de dj allemaal tegelijk bij jullie kon bespreken. Jullie waren flexibel toen we van de locatie de rookmachine niet mochten gebruiken en kwamen met een leuke oplossing .

De DJ’s vaardigheid om de juiste muziek te kiezen was bewonderenswaardig. Het feit dat hij moeiteloos inspeelde op de wensen van de feestgangers en mijn eigen voorkeuren integreerde, resulteerde in een dansvloer die constant bruisend was. De mogelijkheid om verzoeknummers aan te vragen voegde een persoonlijk tintje toe aan de avond. Bovendien was de balans in het volume perfect afgestemd, zodat dansen mogelijk was zonder dat gesprekken elders in de zaal werden verstoord.

Kortom, het was niet zomaar een feest, maar een super goede ervaring die nog lang in mijn herinneringen zal blijven. Bedankt aan de DJ en het hele team voor het creëren van deze magische avond!

Jolanda de Rooij

80's feest

31 oktober 2023

We zijn heel tevreden over ons personeelsfeest. Het was een 80’s feest en de DJ dacht ook echt met ons mee. Draaide super leuk en zijn erg tevreden. Iedereen heeft een geweldige avond gehad.

Stefanie

Bruiloft

22 juli 2023

Gisteren een geweldige bruiloft gehad met als mooie afsluiter om 20:30 DJ Ronnie. Wat een topper, verzoekjes waren leuk! Karaoke was leuk!! Alles mocht en zo gastvrij.

Het was al met al een top feest met goede muziek en een super DJ!

Rosalie en Mariëlle

Verjaardagsfeest

5 juli 2023

De DJ was mooi op tijd en had een karrevracht aan apparatuur bij zich. Snel en probleemloos opgebouwd en draaien maar! Prima muziek naar onze wensen en ingespeeld op het publiek van zo’n 80 mensen. Ook einde zoals besproken, top!

Mike

Een feest om nog lang over na te praten

27 juni 2023

Wat een top feest was dat ! Super leuke lieve Dj heeft het ons en onze gasten enorm naar de zin gemaakt, goeie overleg zowel voor, alsook tijdens het feest! Heerlijk gedanst, echt goed onze wensen gewaarborgd! Bij het volgende feest is een van de verjaardags dj er zeker weer bij Top Thanx!

Serap Roording

Lustrum duikvereniging

25 juni 2023

Top feestje gehad!

Feest was buiten. Goede installatie. Flink volume. Bellenblaas, licht en extra een stille disco. Professioneel. Ondanks dat we al om 16:00 begonnen waren was een uurtje doordraaien rond middernacht geen probleem.

Aanrader.

Patrick

Bruiloft 23.6.2023

24 juni 2023

Dj was ruim op tijd aanwezig, voordat het feest begon had de dj wat muziek op gezet. Heel fijn.

Dj heeft geluisterd naar de wensen, liet de verzoeknummertjes langs komen.

Maakte er een feestjes ban.

Geluid was luid te horen, balkondeuren moesten dicht omdat de mensen in het restaurant er last van hadden;).

Complimenten gehad van de gasten die aanwezig waren op het feest dat de dj goede muziek draaide.

Fam Louman

Fantastische avond gehad

6 juni 2023

Het is een heel leuk feestje geworden, waar veel mensen los gingen op de dansvloer.

Dus er is genoeg gedanst dan was een van de doelen, het andere doel was ook bereikt, iedereen had het naar zijn zin.

.

Vooraf aangegeven dat er vooral 80’s en 90’s gedraaid moest worden en ook een playlist als voorbeeld gestuurd, maar ook zijn vrijehand er in had om de sfeer er in te krijgen en te houden.

Charlie

Clubdag Watersportvereniging Zwartsluis

4 juni 2023

Met een hoge gemiddelde leeftijd was het niet de meest eenvoudige avond voor DJ Ronnie maar hij speelde daar perfect op in. Wij hebben een gezellige avond gehad en zelfs de ouderen onder ons vonden de muziek goed! Aanrader.

Veroni Ebbinge

Bruiloft van Blaaderen

22 mei 2023

Erg leuk en gezellig. De dansvloer was goed gevuld. Zelfs de mensen over de 70 vonden de dansvloer erg interessant. We kregen van de trouwgasten vaak te horen dat de dj goede muziek draaide. Dus wij zijn erg tevreden.

Van Blaaderen

Sweet 16 surprise party

21 mei 2023

Super surprise sweet 16 party voor onze dochter!!

Dankzij super de Verjaardags DJ!!

Draaide super!!!

Angelique

Fantastisch feest gehad!

16 mei 2023

DJ Martin heeft de avond tot een groot feest gemaakt! We vierden mijn 40e verjaardag en hadden gasten van jong tot oud en iedereen heeft genoten. De DJ draaide goede muziek en alle verzoekjes werden gespeeld, echt top en zeker een aanrader!!!

Danielle Ter Beek

Een genot voor ieder feest

16 april 2023

Gisteren een topavond beleefd.

Supergezellig met Peter als DJ. Aanrader voor uw feestje. Ons volgende feest is Peter er zeker weer bij

Natasja Kooijman

Topavond

2 april 2023

Prima avond met goede keuze qua muziek!

Marco Valkenburg

Feestje 🥳 40 jaar

18 maart 2023

Superleuk feestje gehad met thema 90’s. Heerlijk gedanst, was precies naar wens! Dank je wel nogmaals 🤗

Vesna de Jong

12,5 jarig huwelijks jubileum

12 december 2022

En dan ineens, heb je geen muziek meer voor je feest….2 weken voor de datum. Ik stuurde een aanvraag en binnen een half uur reactie. Er was een dj beschikbaar 🥳 alles binnen no time geregeld. Afgelopen zaterdag feest gehad, een top dj, helemaal naar onze wensen. Bedankt voor de goede en snelle service, bij een volgend feestje weten wij wie we moeten bellen😊

Cobie harkema

top avond

24 september 2022

Top avond gehad met een goede dj.

Martijn

30 party

2 november 2021

Ik had een surprise party voor mijn vrouw geregeld voor haar 30e verjaardag. De DJ heeft er echt een feest van gemaakt, er werd de hele avond gedanst en alle verzoekjes konden gedraaid worden, zo was er voor iedereen wat! Echt een aanrader voor elk feest!

Wendy
Chat openen
Welkom bij Verjaardags DJ👋
Kunnen we je ergens meehelpen?