DJ Huren in Vlijmen

Droom je van een complete DJ-show met alles erop en eraan? Dan hoef je niet meer verder te zoeken! De allround dj’s van Verjaardags DJ maken van iedere gelegenheid een onvergetelijk feest. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, borrel of examenfeest, wij garanderen dat het dak eraf gaat! Van disco tot 90’s hits en van top 40-nummers tot Nederlandstalige meezingers, wij draaien muziek waar jij blij van wordt.

Maak kennis met een Verjaardags DJ uit Vlijmen

Mijn naam is Ronnie en ik werk onder de naam DJ Ronnie en we werken met een professioneel team van ervaren, enthousiaste, flexibele en allround dj’s. Kies je voor ons? Dan kun je rekenen op een persoonlijke aanpak, want jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Onze DJ’s nemen de tijd om samen met jou vooraf je wensen te bespreken, om jou en je gasten een onvergetelijke DJ-avond te bezorgen.

Geen muziekthema is voor ons te gek, of je nu houdt van discomuziek, 80’s of 90’s hits, housemuziek of Nederlandse knallers. We draaien uiteraard ook verzoeknummers, zodat de muziek perfect aansluit bij de sfeer van het evenement.

Waarom een DJ-show van Verjaardags DJ?

Of je nu een dj zoekt voor een bruiloft, verjaardag, buurtfeest of themafeest, Verjaardags DJ staat voor je klaar. Waarom je voor ons zou moeten kiezen? Hieronder zetten wij enkele goede redenen op een rij:

  • Een dj uit de regio Vlijmen
  • Enthousiaste dj’s voor elk soort feest
  • Alle benodigde apparatuur is al geregeld, van licht tot geluid
  • Een persoonlijke aanpak, jouw wensen staan voorop
  • Landelijk actief
  • Volledige ontzorging op muzikaal gebied
  • Scherpe prijzen en een offerte op maat
  • Transparant en flexibel-Inspirerende extra’s, van thematische muziekselecties tot opvallende effecten

Wat kost een DJ boeken in Vlijmen ?

Een geschikte dj heeft ervaring en maakt het verschil op jullie feest. Het maken van een passende prijs hangt af van voorbereiding, draai uren, benodigde apparatuur en reistijd en dat kan al vanaf € 395,-

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Ben je enthousiast en wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie. Direct weten waar je aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Laat ons jouw evenement onvergetelijk maken!

Sfeervolle Indrukken van Verjaardags DJ

Chat openen
Welkom bij Verjaardags DJ👋
Kunnen we je ergens meehelpen?